koncertagency.dk

I Neymars fodspor [ePub/Mobi]

DOWNLOAD I Neymars fodspor PDF dansk gratis [ePub/Mobi]


Sampeyreimpianti.it I Neymars fodspor

I Neymars fodspor

Dan Toft

Sprog: Dansk

-= HENT =-
-= ČÍST =-

I Neymars fodspor handler om den brasilianske gadespiller Junior. Junior har en drøm at blive professionel fodboldspiller, ligesom hans far var. I kraft af sit store talent får Junior en friplads på en privatskole. Skolen har et dygtigt fodboldhold, som går efter at vinde alle turneringer. Men Junior er en spasmager, og til tider virker han useriøs. Han får skylden for, at holdet taber en finale. Efter en trussel om at blive smidt ud af skolen, indser han, at han ikke kan opnå sin største drøm uden selvdisciplin og hård træning. Som trettenårig bliver han kontaktet af kongeklubben – Real Madrid. Klubben, som har flere brasilianske fodboldstjerner på holdet, inviterer ham til et træningsophold. Junior bliver lykkelig og rejser med sin far til Spanien. Hvis han spiller godt, vil Real Madrid måske tilbyde ham en kontrakt. Men kan Junior undvære sin familie og venner? I Neymars fodspor er tredje bog i serien om de største fodboldtalenters vej mod verdensberømmelse. I samme serie: “I Ronaldos fodspor – Drengen med viljen i hjertet” og “I Messis fodspor – Drengen med det gyldne venstre ben”.


Filetype: pdf.epub.mobi.txt.fb2


UDGIVELSESDATO: 2015-01-22FILNAVN: I Neymars fodspor.pdfISBN: 9788792879677FILSTØRRELSE: 8,68 MBFORFATTER: Dan Toft
Sprog: Dansk


I Neymars fodspor.PDFTags:
download I Neymars fodspor pdf gratis om Dansk
Hvor kan jeg I Neymars fodspor download bogen?
I Neymars fodspor torrent uden registrering
Hent I Neymars fodspor gratis ogg
Download I Neymars fodspor – Drengen der søgte den perfekte dribling …I Neymars fodspor – Drengen der søgte den perfekte dribling, an album by Dan Toft on Spotify
I Neymars fodspor af Dan ToftI Neymars fodspor af Dan Toft. I Neymars fodspor handler om den brasilianske gadespiller Junior. Junior har en drøm at …Læs anmeldelser og køb bogen billigt.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Få I Neymars fodspor – Drengen der søgte den perfekte dribling af Dan …Køb I Neymars fodspor – Drengen der søgte den perfekte dribling af Dan Toft som lydbog på dansk til markedets laveste pris og få den straks på mail. I Neymars …