koncertagency.dk

Skizofreni og andre psykoser PDF dansk gratis [ePub/Mobi]

DOWNLOAD Skizofreni og andre psykoser PDF dansk gratis [ePub/Mobi]


Sampeyreimpianti.it Skizofreni og andre psykoser

Skizofreni og andre psykoser

Jes Gerlach

Sprog: Dansk

-= HENT =-
-= ČÍST =-

Skizofreni er en af de sværeste psykiske sygdomme, der findes. Skizofreni påvirker evnen til at tænke, føle og vurdere virkeligheden. De mest iøjnefaldende symptomer er hallucinationer og forfølgelsesforestillinger, men ofte er sygdommen også præget af en grundlæggende splittethed i tanker og følelser, en svigtende evne til at koncentrere sig og være sammen med andre. I de senere år er der sket meget på skizofreniområdet. Det er blevet klart, at det, vi kalder skizofreni, i virkeligheden dækker over flere psykoser. Skizofreni er hovedgruppen blandt psykoserne, men der findes flere skizofrenibeslægtede psykoser, fx skizotypi og paranoide psykoser, og der kan ses psykotiske symptomer ved en lang række sygdomme, fx depression. Bogen beskriver skizofreni og andre psykoser og kommer i et lettilgængeligt sprog rundt om symptomer, årsager og behandling, hvad man selv kan gøre, de pårørendes rolle, recovery og samarbejdet mellem brugere, pårørende og behandlere. Bogen henvender sig til alle, der er berørt af eller interesseret i skizofreni og andre psykoser.


Filetype: pdf.epub.mobi.txt.fb2


UDGIVELSESDATO: 2011-11-11FILNAVN: Skizofreni og andre psykoser.pdfISBN: 9788790420796FILSTØRRELSE: 8,13 MBFORFATTER: Jes Gerlach
Sprog: Dansk


Skizofreni og andre psykoser.PDFTags:
download Skizofreni og andre psykoser pdf gratis om Dansk
Hvor kan jeg Skizofreni og andre psykoser download bogen?
Skizofreni og andre psykoser torrent uden registrering
Hent Skizofreni og andre psykoser gratis ogg
Om Afdeling for Psykoser, AUH Psykiatrien – Psykiatrien i Region …Få Skizofreni og andre psykoser af Jes Gerlach som bog på dansk – 9788790420796 – Bøger rummer alle sider af livet. Læs Lyt Lev blandt millioner af bøger på …
Om Afdeling for Psykoser, AUH Psykiatrien – Psykiatrien i Region …Personer, der lider af skizofreni, vil opleve en række symptomer. Men det er meget forskelligt fra person til person, hvor dominerende skizofreni-symptomerne er, og …


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Skizofreni – Wikipedia, den frie encyklopædiBogen beskriver skizofreni og andre psykoser i et lettilgængeligt sprog rundt om symptomer, årsager og behandling, hvad man selv kan gøre, …