koncertagency.dk

Over sukkenes bro [ePub/Mobi]

DOWNLOAD Over sukkenes bro PDF dansk gratis [ePub/Mobi]


Sampeyreimpianti.it Over sukkenes bro

Over sukkenes bro

Ditte Cederstrand

Sprog: Dansk

-= HENT =-
-= ČÍST =-

Adelskvinde Magdalena Rudenskjöld, også kaldet Malin, bliver fængslet for at have afvist og forsmået Hertug Karl, endnu inden han blev regent. Hendes elsker Gustav Armfelt bliver sendt bort til et fjernt land, og Malin har ingen anden at betro sig til end sin dagbog. “Over sukkenes bro” er en historisk roman om rokokotidens Sverige og de store omvæltninger, som oplysningen førte med sig. Men det er også historien om et mandsdomineret samfund, hvor kvinderne på tværs af klasseskel altid var underkastet mændenes magt og luner. Ditte Cedersen (1915-1984) var en dansk forfatter. Hun voksede op i Hellerup nord for København og uddannede sig blandt andet til korrespondent ved Handelshøjskolen. Ditte Cederstrand flyttede til Tyskland i 1938 og oplevede rædslerne ved det Nazistiske regime og krigen på nærmeste hold. I 1944 rejste hun tilbage til Danmark, og kort efter begyndte Ditte Cederstrands politiske engagement at blomstre. Hendes kommunistiske overbevisninger prægede i høj forfatterskabet, og hun er således også mest kendt for serien om “De uspurgtes historie” – et syvbinds værk om arbejdernes vilkår og historie. Ditte Cederstrand var stærkt influeret af forfattere såsom Martin Andersen Nexø, Hans Kirk og Hans Scherfig. Ditte Cederstrand opnåede at modtage Statens Kunstfonds livsvarige ydelse i 1979, samt et stort antal priser og øvrige hædersbevisninger for sit forfatterskab.


Filetype: pdf.epub.mobi.txt.fb2


UDGIVELSESDATO: 2017-09-19FILNAVN: Over sukkenes bro.pdfISBN: 9788711813485FILSTØRRELSE: 1,80 MBFORFATTER: Ditte Cederstrand
Sprog: Dansk


Over sukkenes bro.PDFTags:
download Over sukkenes bro pdf gratis om Dansk
Hvor kan jeg Over sukkenes bro download bogen?
Over sukkenes bro torrent uden registrering
Hent Over sukkenes bro gratis ogg
Sukkenes Bro – Wikipedia, den frie encyklopædiDen spektakulære Sukkenes Bro, der hvælver sig højt over kanalen, forbinder et palads og et fængsel og er gennemsyret af lokale legender. Sukkenes Bro, …
Over sukkenes bro af Ditte Cederstrand | Bog & idéSukkenes bro (it: Ponte dei Sospiri) er en bro i Venezia mellom avhørsrom i Dogepalasset og det gamle fengslet, kalt Piombi, på den andre siden av kanalen Rio …


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Over sukkenes bro | Litteratursidenbog.nu