koncertagency.dk

Modstillinger i ledelse PDF dansk gratis [ePub/Mobi]

DOWNLOAD Modstillinger i ledelse PDF dansk gratis [ePub/Mobi]


Sampeyreimpianti.it Modstillinger i ledelse

Modstillinger i ledelse

James Høpner

Sprog: Dansk

-= HENT =-
-= ČÍST =-

Ledelse er et felt fyldt med meninger. Teorien om ledelse er endnu ikke formuleret – og bliver det nok aldrig. Ikke desto mindre er der mange, der har stærke meninger om, at netop deres teori eller ide om ledelse er den bedste af alle. Modstillinger i ledelse er et bud på en mere forsonlig tilgang til ledelse, der anerkender, at ”modparten” måske kan have en pointe. Ved at opstille en række ledelsesteorier over for hinanden lægger bogen op til, at ledelse mere bør være et både-og end et enten-eller. Bogen præsenterer ti store ledelsesteoretiske debatter, der skal tydeliggøre nogle af de ledelsesmæssige modstillinger, som de fleste ledere skal forsøge at forene i praksis. ”I mange henseender anlægger James et metaperspektiv på konfliktende forretningsmodeller ved at udforske de iboende modsætninger mellem ledelsesteorier, der får os til at opstille forretningsmodeller på måder, der tilsyneladende strider mod hinanden. Ved at kaste lys over de teoretiske antagelser, der ligger til grund for konfliktende modeller, kan James tilbyde ledelsespraktikere redskaber til at se helt bort fra de modsætninger, der kan være mellem diverse forretningsmodeller – en slags moralsk sidestykke til forebyggende medicin” (uddrag af Roger Martins introduktion. Professor og institutdirektør ved Martin Prosperity Institute). ”Denne anden udgave af Modstillinger i ledelse er for de læsere, der ønsker at blive udfordret i deres tænkning og praksis vedrørende ledelse. Den er ikke kun for praktikere- den er i høj grad også for den teoretisk interesserede. Det er en fremragende og kompetent bog om ledelsesbegrebets mangfoldighed og sammensathed” (Steen Hildebrandt, ph.d., professor emeritus og adjungeret professor).


Filetype: epub.pdf.mobi.fb2.ibooks


UDGIVELSESDATO: 2017-05-08FILNAVN: Modstillinger i ledelse.pdfISBN: 9788741267227FILSTØRRELSE: 9,86 MBFORFATTER: James Høpner
Sprog: Dansk


Modstillinger i ledelse.PDFTags:
download Modstillinger i ledelse pdf gratis om Dansk
Hvor kan jeg Modstillinger i ledelse download bogen?
Modstillinger i ledelse torrent uden registrering
Hent Modstillinger i ledelse gratis ogg
Modstillinger i ledelse – James Høpner – bøker(9788741267227 …Der findes et utal af teorier og modeller inden for fagdisciplinerne organisation og ledelse. Men hv
Modstillinger i ledelse af James Høpner – anmeldelser og bogpriser …OBS! hvis der er mange emner, og du klikker samtlige af, risikerer du kun at få det materiale, du allerede kender


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Modstillinger i organisations- og – dba.dk – Køb og Salg af Nyt og …Se billigste Modstillinger i ledelse: med introduktion af Roger Martin, Hæfte Laveste pris kr. 281,- blandt 10 butikker Se anmeldelser ☆ og sammenlign med …