koncertagency.dk

Fra det yderste epub pdf gratis

DOWNLOAD Fra det yderste PDF dansk gratis [ePub/Mobi]


Sampeyreimpianti.it Fra det yderste

Fra det yderste

Lars Heslet

Sprog: Dansk

-= HENT =-
-= ČÍST =-

Fra det yderste skildrer livet ved sygesengen, hvor katastrofen truer, og personalet gør det yderste for at udvirke mirakler. Herude på det yderste næs, hvor liv og død kæmper, hvor ingen standardprocedurer findes, slår lægevidenskabens rationelle metoder ikke til. Her må lægen atter indtræde i sin rolle som medmenneske, og lægekunsten må gå hånd i hånd med lægevidenskaben. Bogen giver med sin omfattende videnskabelige dokumentation argumenter for et nyt og mere omfattende lægeligt paradigme, end dagens numeriske medicin.


Filetype: pdf.epub.ibooks.mobi.txt


UDGIVELSESDATO: 2010-11-12FILNAVN: Fra det yderste.pdfISBN: 9788792420145FILSTØRRELSE: 9,24 MBFORFATTER: Lars Heslet
Sprog: Dansk


Fra det yderste.PDFTags:
download Fra det yderste pdf gratis om Dansk
Hvor kan jeg Fra det yderste download bogen?
Fra det yderste torrent uden registrering
Hent Fra det yderste gratis ogg
Jernkysten: uhyggelige historier fra det yderste vest, Hæfte …Fra det yderste: Lægen mellem Faust og empati (Forfatter: Lars Heslet, Forlag: Bogværket, Format: Indbundet, Type: Bog, ISBN: 9788792420145)
Fra Det Yderste Af Lars Heslet → Køb bogen billigt herFra det yderste, Lars Heslet, emne: personlig udvikling, Bogen er i enormt god stand. Den har en smule mærker på omslaget, men er ellers som ny. Nypris er


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Det Yderste Hav – Opslag | FacebookHAMBURG: De vil grumme nødig, men de skal. Forvaltningsdomstolen i Hamborg har pålagt radio- og tv-stationen NDR at udsende et valgspot for det højreradikale parti …