koncertagency.dk

Trange tider i Hope River, pb [ePub/Mobi]

DOWNLOAD Trange tider i Hope River, pb PDF dansk gratis [ePub/Mobi]


Sampeyreimpianti.it Trange tider i Hope River, pb

Trange tider i Hope River, pb

Patricia Harman

Sprog: Dansk

-= HENT =-
-= ČÍST =-

Uafhængig efterfølger til Patricia Harmans succesroman Jordemoderen fra Hope River, der byder på et kært gensyn med personerne i det lille samfund omkring Hope River under Depressionen. West Virginia 1934. Sygeplejersken Becky Myers har været væk fra Hope River nogle år, da dr. Blum, som hun har arbejdet for, mister sit hus og sin lægepraksis. Det er ikke det eneste, dr. Blum har mistet. Hans kone er død, og i et år har han nu gået tavs rundt, som om han har mistet forstanden. Da han endelig åbner munden er det for at sige to ord ‘Hjem’ og ‘Patience’, og Becky forstår, at de må hjem til Hope River og til deres gode veninde, jordemoderen Patience Murphy. Depressionen har ramt det lille samfund omkring Hope River hårdt. Det er trange tider, og det er ikke et nemt liv, der venter. Ikke alene skal Becky skaffe tag over hovedet og mad på bordet med den hjælpeløse dr. Blum på slæb, men hun må også kæmpe en hård kamp for at genfinde håbet i en fuldstændig håbløs situation. Pressen skriver: »Harmans sans for detaljen gennemstrømmer de let parfumerede sider.« ****– Politiken »Trange tider i Hope River’ er en velfortalt, varm og livsbekræftende roman.« – Litteratursiden


Filetype: pdf.epub.ibooks.mobi.txt


UDGIVELSESDATO: 2016-06-01FILNAVN: Trange tider i Hope River, pb.pdfISBN: 9788763846936FILSTØRRELSE: 5,15 MBFORFATTER: Patricia Harman
Sprog: Dansk


Trange tider i Hope River, pb.PDFTags:
download Trange tider i Hope River, pb pdf gratis om Dansk
Hvor kan jeg Trange tider i Hope River, pb download bogen?
Trange tider i Hope River, pb torrent uden registrering
Hent Trange tider i Hope River, pb gratis ogg
Succesromaner – BUTIKPRIS.DKTrange tider i Hope River af Patricia Harman. Uafhængig efterfølger til Patricia Harmans succesroman Jordemoderen fra Hope …Læs anmeldelser og køb bogen billigt.
Få Trange tider i Hope River af Patricia Harman som Paperback bog på …Search the history of over 347 billion web pages on the Internet.


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Få Jordemoder på flugt af Patricia Harman som Paperback bog på dansk …Patricia Harman har udover “Jordemoder på flugt” også skrevet ‘Jordemoderen fra Hope River’ og ‘Trange tider i Hope River’. Andre udgaver: Bog, indbundet