koncertagency.dk

New York i fugleperspektiv PDF dansk gratis [ePub/Mobi]

DOWNLOAD New York i fugleperspektiv PDF dansk gratis [ePub/Mobi]


Sampeyreimpianti.it New York i fugleperspektiv

New York i fugleperspektiv

Jytte Westendahl

Sprog: Dansk

-= HENT =-
-= ČÍST =-

Bogen er en opsamling af ældre og nye tekster. Små fortællinger, der ligesom mine digte er en beskrivelse af verden, set gennem mine briller. Jeg kan ikke lade være med at spotte helt almindelige mennesker, der somme tider agerer på en sjov måde. Jeg beskriver dem fra en humoristisk vinkel i situationer, vi alle kender. Der er desuden små ”tegnefilm”, hvor fugle og sågar sten tænker og taler som mennesker. Der er overnaturlige oplevelser, jeg selv og mine nærmeste har haft. Noget om at blive ringet op af en afdød, og en historie om dengang jeg fik et varsel. Livshistorier om at miste og noget om drømmen om ”at kunne flyve”. I mit tilfælde flyver jeg på ryggen af en amerikansk ørn over Manhattan, Hudson River og Frihedsgudinden. En historie om mødet med de hjemløse i Paris. Klummer, digte og leg med ord. Der er gymnastik for smilebåndet og lidt alvorligere historier, der giver anledning til refleksion. Kort sagt en blandet buket. Uddrag af bogen Jeg famlede febrilsk bag min ryg for at finde et lille hul eller et fremspring i bjergvæggen, som jeg kunne klamre mig til. Der var intet … Tankerne hvirvlede rundt i mit hoved. Skulle jeg virkelig dø nu? Havde livet ikke mere til mig? Jeg var panisk angst, men der var ingen vej tilbage. Det vidste jeg. Jeg blev nødt til at springe ud i intetheden … Bare få det overstået. Jeg ved ikke, hvor lang tid der gik. Jeg rystede af kulde, og stormen rev og sled i mit tøj og var ved at rive mig ned i dybet. Jeg prøvede at overtale mig selv til at springe. Hvorfor trække pinen i langdrag? Der var jo ingen andre muligheder. Efter et stykke tid tog jeg mod til mig. Tog en dyb indånding … og sprang. Om forfatteren Jytte Westendahl er født i 1946 i Kgs. Lyngby ved København. Opvokset i Glostrup. Hun har arbejdet som receptionist hos Tryg, P&O Nedlloyd og Maersk Line. Ved siden af forfatterskabet er hun kunstmaler og korsanger. Hun er også en stor naturelsker og fuglekikker.


Filetype: epub.pdf.mobi.fb2.ibooks


UDGIVELSESDATO: 2017-11-13FILNAVN: New York i fugleperspektiv.pdfISBN: 9788771906516FILSTØRRELSE: 1,17 MBFORFATTER: Jytte Westendahl
Sprog: Dansk


New York i fugleperspektiv.PDFTags:
download New York i fugleperspektiv pdf gratis om Dansk
Hvor kan jeg New York i fugleperspektiv download bogen?
New York i fugleperspektiv torrent uden registrering
Hent New York i fugleperspektiv gratis ogg
NEW YORK I FUGLEPERSPEKTIV af Jytte Westendahl (9788771908350)At opleve New York i fugleperspektiv som passager i en helikopter er en storslået oplevelse. Også selv om turen er hurtigt overstået og forholdsvis dyr.
NEW YORK I FUGLEPERSPEKTIV af Jytte Westendahl (9788771908350)Kanvasbilledsæt fugleperspektiv af New York skyline 100 x 50 cm hos vidaXL Gratis levering Stort udvalg Bestil i dag


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

New York I Fugleperspektiv Af Jytte Westendahl → Køb bogen billigt herKøb NEW YORK I FUGLEPERSPEKTIV. Bogen er en opsamling af ældre og nye tekster. Små fortællinger, der ligesom mine digte er en beskrivelse af verden …