koncertagency.dk

Matematik i bevægelse [ePub/Mobi]

DOWNLOAD Matematik i bevægelse PDF dansk gratis [ePub/Mobi]


Sampeyreimpianti.it Matematik i bevægelse

Matematik i bevægelse

Louise Kringelbach

Sprog: Dansk

-= HENT =-
-= ČÍST =-

Dette er en lærerhenvendt flergangsbog, som kan bruges som et supplement til den daglige matematikundervisning i indskolingen. Tilgang Bøgerne om bevægelse i undervisningen inspirerer til lege og aktiviteter, du kan inddrage i matematikundervisningen i indskolingen. De har en overskuelig opbygning, og du får let et overblik over, hvilke materialer du skal bruge, hvordan du kan forberede dig, og hvordan aktiviteterne udføres. Aktiviteterne kræver meget lidt forberedelse, de er grundigt beskrevet, og du kan finde alle materialer på skolen. Indhold Matematik i bevægelse. I indskolingen er enkel at slå op i og er inddelt i fire emner: Tal Addition Subtraktion Multiplikation. Alle aktiviteter er nøje beskrevet og lige til at gå til. De fleste aktiviteter kan hurtigt tilpasses til klassens niveau, og mange kan bruges til flere emner. Ved en del aktiviteter er der ligeledes forslag til variationer. Download Se opslag


Filetype: pdf.epub.mobi.txt.fb2


UDGIVELSESDATO: 2015-09-09FILNAVN: Matematik i bevægelse.pdfISBN: 9788771770094FILSTØRRELSE: 10,97 MBFORFATTER: Louise Kringelbach
Sprog: Dansk


Matematik i bevægelse.PDFTags:
download Matematik i bevægelse pdf gratis om Dansk
Hvor kan jeg Matematik i bevægelse download bogen?
Matematik i bevægelse torrent uden registrering
Hent Matematik i bevægelse gratis ogg
Gonge Danmark | Undervisningsmaterialer – leg og lærTal i Bevægelse er matematik-faglige undervisningsmaterialer med indbygget bevægelse, så kroppen hjælper hjernen med at lære og senere huske stoffet.
Matematik i bevægelse | aabenskole.kk.dkMatematik og bevægelse Matematik i marts 2015 Hvad jeg ikke vil gøre Sundhedsdiskussionen Den kognitive diskussion om at øget aktivitet hvor man får pulsen op …


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Ny forskning: Matematik læres bedst med hele kroppen | Børn | DRMasser af ideer til lege, øvelser, opgaver o. lign. hvor eleverne er aktive med deres krop, samtidig med at der trænes, øves, repeteres og indlæres matematik…