koncertagency.dk

Er der brug for flere kurser? PDF dansk gratis [ePub/Mobi]

DOWNLOAD Er der brug for flere kurser? PDF dansk gratis [ePub/Mobi]


Sampeyreimpianti.it Er der brug for flere kurser?

Er der brug for flere kurser?

Jakob Munck

Sprog: Dansk

-= HENT =-
-= ČÍST =-

At drive virksomhed handler om at uddanne mennesker, således at kompetence og ansvar fordeles ud i alle organisationens niveauer. Mange penge spildes på værdiløse kurser, som tager udgangspunkt i den illusion, at jo flere dage man er på kursus, jo dygtigere bliver man. Men det er forkert. Færdigheder læres bedst i det praktiske samarbejde med sine kolleger og yderligere dygtighed (excellence) erhverves gennem lang praktisk erfaring, supervision og personlig modning. Alle ønsker i sidste ende det samme. Vi vil tjene penge og have det sjovt. Men hvordan når vi det fælles mål?


Filetype: pdf.epub.ibooks.mobi.txt


UDGIVELSESDATO: 2015-03-04FILNAVN: Er der brug for flere kurser?.pdfISBN: 9788771701265FILSTØRRELSE: 7,47 MBFORFATTER: Jakob Munck
Sprog: Dansk


Er der brug for flere kurser?.PDFTags:
download Er der brug for flere kurser? pdf gratis om Dansk
Hvor kan jeg Er der brug for flere kurser? download bogen?
Er der brug for flere kurser? torrent uden registrering
Hent Er der brug for flere kurser? gratis ogg
Der er brug for flere danske chauffører – TransportmagasinetEr der brug for flere kurser?: – om uddannelse og effektivitet (Danish Edition) eBook: Jakob Munck: Amazon.es: Tienda Kindle
Er Der Brug For Flere Kurser? Af Jakob Munck → Køb bogen billigt herDer er brug for flere sygeplejersker i fremtiden. Og et flertal af politikere er også enige om, at der skal uddannes flere. Men der er brug for flere sygeplejersker …


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Er der brug for flere kurser? by Jakob Munck – Read OnlineKurset er for alle, der har brug for at give både interne og eksterne møder et kick, når det gælder effektivitet og kreativitet. … Flere kurser & uddannelser.